Catwalk: Dansers als Modellen bij Rick Owens in Parijs

Donkere meiden stapten letterlijk de catwalk op in Parijs voor Rick Owens’ spring 2014 Ready-to-Wear show. Dit is misschien wel de grootste vieren van ras en lichaams diversiteit in de Fashion Week presentaties dit seizoen.

Aangezien de discussie over diversiteit op de calwalk een fever pitch bereikt, neemt Owens een besluit om step teams zijn collectie te laten zien in plaats van volslanke modellen.

Dat de ontwerper gebruik maakt van zowel rassen diversiteit als echte volle vrouwen, in plaats van de gebruikelijke size zero, om zijn kleding te presenteren is zeker om wat aandacht te vangen. En niet te vergeten het brengen step dansers op het internationale mode-podium. Bravo!

Wat vindt jij van dansers op de catwalk? Moeten meer ontwerpers Rick Owens volgen in de keuze voor modellen?

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 gedachten over “Catwalk: Dansers als Modellen bij Rick Owens in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.