Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij: Een gezellig Scandinavisch winter huis van Ylva Skarp

Dit is het huis van Ylva Skarp uit Leksand, Zweden. Ylva is een getalenteerde designer en kalligraaf. Ik hou van de gezellige sfeer van dit huis dat lijkt klaar voor de winter te zijn.

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Binnenkijken bij Ylva Skarp

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

One thought to “Binnenkijken bij: Een gezellig Scandinavisch winter huis van Ylva Skarp”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.