Beauty,  Make Up

Beauty: Herfst manicure, de mooiste nagel kunstwerken

Het is makkelijk om vaak dezelfde nagellak kleurtjes te dragen. Maar het is veel leuker om eens een nieuwe manicure te proberen. Voor deze tijd van het jaar heb ik 5x een herfst manicure uitgekozen. Je kunt ze de hele maand afwisselen.

Welke kleur draag jij veel op je nagels?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.