Beauty: Herfst manicure, de mooiste nagel kunstwerken

Het is makkelijk om vaak dezelfde nagellak kleurtjes te dragen. Maar het is veel leuker om eens een nieuwe manicure te proberen. Voor deze tijd van het jaar heb ik 5x een herfst manicure uitgekozen. Je kunt ze de hele maand afwisselen.

Welke kleur draag jij veel op je nagels?

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

One thought to “Beauty: Herfst manicure, de mooiste nagel kunstwerken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.