haartrends

Trend: 4x Haarkleur voor de zomer

De haarkleur trend van afgelopen zomer was ombre en voor dit jaar heb je een verscheidenheid aan looks om uit te kiezen. Je kunt een paar kleine aanpassingen aan je haar laten doen of gaan voor een drastische verandering. Deze haarkleuren heb je zo gezet bij de kapper.

Platinablond

platinum-blonde

Net zoals Cara Loren en Rita Ora, zal deze platina blonde look er fantastisch uitzien op lichtere huidtinten. Sinds de zomer de tijd is dat je haar lichter wordt, waarom niet gewoon meteen in een keer zo licht?

Highlights

balyage

In plaats van de meer dramatische ombre die we het afgelopen jaar hebben gezien, komen nu de highlights weer terug. Het is een geweldige manier om geleidelijk een lichtere uitstraling te krijgen zonder volledig blond te gaan.

Kastanjebruin

auburn-hair

Deze gewaagde haarkleur is de perfecte balans tussen rood en oranje en is een geweldige kleur voor in de zomer.

Pastel

pastel-hair

Last but not least, de pastel haarkleur trend. Hoewel niet iedereen dit kan hebben en aandurft, mag het wel gezien worden! Denk aan pastel roze, paars, Ik denk dat de pastel roze, paars en groenblauw zullen de meest gekozen kleuren zijn.

Wat ga jij doen met je haarkleur deze zomer?

Tessa

Hallo! Ik ben Tessa, 21 jarige fashionaddict uit Nederland. Al sinds 2007 blog ik voor mezelf, maar mijn eigen domein Trendhunters.nl bestaat nu een jaartje. Ik ben verslaafd aan Pinterest waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding Tourism Management waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels bijna afgestudeerd en travelmanager in spé!

4 gedachten over “Trend: 4x Haarkleur voor de zomer

    1. Oh en ik zou de link die je verwijst naar Bloglovin’ wel even veranderen naar de bloglovin’ blog pagina. Als mensen jou profiel volgen kunnen ze jou nieuwe artikelen niet lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − = 7

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>